Київ, бульвар Вацлава Гавела 4, корпус 2.
пн-нд – цілодобово без вихідних
26.08.2017 | admin

Бізнес-успіх «Армії чистоти» підтверджено нагородою «Лідер року 2017»

За оцінкою Національного бізнес рейтингу клінінгова компанія «Армія чистоти» отримала золото серед господарських товариств України у номінації «Результативність і рентабельність» за основним видом діяльності (КВЕД – 81.21) та визнана «Лідером року 2017».
Висока оцінка фінансово-економічних показників компанії незалежними експертами підтверджує ділову надійність, а також поєднання стабільності і інтенсивного розвитку в клінінгової галузі.
За словами директора «Армії чистоти» Андрія Яруніна, статус «Лідера галузі» – серйозне визнання для компанії, яка починалася як маленький сімейний бізнес.

Це перша наша нагорода державного значення, за якою, впевнений, будуть інші.

Андрій Ярунін, директор клінінгової компанії «Армія чистоти»
«Золото» особисто для мене – підтвердження правильності стратегії і принципів роботи нашої компанії. Ми дотримуємось європейських і американських технологій клінінгу та хімчистки, використовуємо тільки професійні засоби, розвиваємо ринок через залучення зарубіжних бізнес-партнерів, регулярно підвищуємо кваліфікацію сервісних співробітників – робимо все те, що дозволяє надати кінцевому споживачеві послугу екстра-класу.
Фактично, ми задаємо планку сервісу в Києві – і клієнти високо цінують такий підхід.
Я вдячний колективу «Армії чистоти», нашим зарубіжним партнерам, постачальникам, підрядникам та, звичайно, клієнтам. Сертифікат «Лідер галузі» – наша спільна нагорода, визнання нашого внеску в економіку країни».